Новини

Huawei Watch GT2 получава софтуерно обновяване

За хората, които не знаят аз използвам Huawei Watch GT2е като мой основен смарт часовник. Причината е основно във факта, че беше най-добрата опция за мен и моите нужди, когато го купувах, батерията издържа страшно много и има дизайн, който лично мен ме радва.

И сега въпреки, че Huawei Watch GT3 е вече факт, то от Huawei са решили да обновяват и да ъпгрейднат стария модел GT2 със част от новите софтуерни функционалности. Например вече имате възможност да заключвате своя часовник със парола, в случай че искате допълнително ниво защита.

Също така има големи промени при различните упражнения от сорта на бягане и ходене. Самия софтуер пази повече информация и ще ви го придаде във по-добър вид. Също така има опция за always-on-screen при упражнения, за да имате по-добра видимост върху статистиката.

Това е може би един от най-големите ъпгрейди за този часовник, така че това е добро дошло за всички фенове на смарт часовниците на Huawei. Можете да прочетете повече за модела и моето ревю за часовника от тук – Huawei Watch GT2e ревю.

Related posts
Новини

Смарт часовници срещу класически часовници: 6 предимства на смарт часовниците

Всеки има своето предпочитание, когато става въпрос за часовници, но в последните години смарт часовниците са навлязли в живота на много хора….
Новини

Fossil Gen 6 смарт часовници със Wear OS 3 поддръжка догодина

След многобройни тийзъри от Fossil най-сетне официално обявиха своята нова генерация от смарт часовници, която ще поддържа Google Wear OS 3, но…
Новини

Fitbit пуска нови функционалности за своите модели

От Fitbit са решили, че няма нужда да пазят своите най-нови софтуерни решения само за своите най-нови модели, така че по време…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *