Новини

Samsung обявява новите си часовници на 28 юни?

Ако изтеклата информация е вярна, то се очаква че на представяне на 28-ми юни от Samsung ще обявят пускането на пазара на най-новия им часовник – Samsung Galaxy Watch 4.

Засега единственото, което знаем за новия модел със сигурност е, че ще използва нова операционна система, базирана на комбинацията между Tizen и Wear OS, като тази информация идва от Google I/O, като очакванията поне към този момент е да се казва Wear OS 3.0. Също така знаем, че се очакват поне две версии на часовника – един със LTE връзка и един само със Bluetooth, но по-долу ще имаме списък на всички модели, които очакваме да са на пазара. Друг изтекла новина пък ни показва, че часовника ще има 247mAh батерия и ще поддържа 5V зареждане. Какво означава това за издържливостта на батерията все още не знаем, очаквайте пълно ревю когато часовника се появи на пазара.

Друг модел часовник, който сме почти сигурни, че ще бъде пуснат на пазара по това време е и Samsung Galaxy Active. Тук също очакваме поне две различни версии спрямо това дали поддържат LTE или не, като основната разлика ще е в по-малкия дисплей спрямо Galaxy Watch 4.

Моделите, които очакваме да видим на пазара са следните:

  • Galaxy Watch 4 42mm Bluetooth
  • Galaxy Watch 4 46mm Bluetooth
  • Galaxy Watch 4 42mm LTE
  • Galaxy Watch 4 46mm LTE
  • Galaxy Watch Active 4 39mm Bluetooth
  • Galaxy Watch Active 4 43mm Bluetooth
  • Galaxy Watch Active 4 39mm LTE
  • Galaxy Watch Active 4 43mm LTE

Related posts
Новини

Смарт часовници срещу класически часовници: 6 предимства на смарт часовниците

Всеки има своето предпочитание, когато става въпрос за часовници, но в последните години смарт часовниците са навлязли в живота на много хора….
Новини

Huawei Watch GT2 получава софтуерно обновяване

За хората, които не знаят аз използвам Huawei Watch GT2е като мой основен смарт часовник. Причината е основно във факта, че беше…
Новини

Fossil Gen 6 смарт часовници със Wear OS 3 поддръжка догодина

След многобройни тийзъри от Fossil най-сетне официално обявиха своята нова генерация от смарт часовници, която ще поддържа Google Wear OS 3, но…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *